Mye penger å spare på å kjøpe brukt

Bruktmarked
I skrivende stund ligger det 115.805 varer til salgs under «Foreldre og barn» på Finn.no

Barnevogn, bilsete, parkdress, tripp-trapp stol.. Alt koster penger – og til sammen utgjør det veldig mye penger. Faktisk koster barnet ditt nesten 50 tusen kroner før barnet har fylt ett år. Da kan du forestille deg hvor mye det koster totalt før barnet har blitt 18 år (her snakker vi godt over én million kroner).

Hva er vel ikke bedre da om du kan spare litt penger på å kjøpe brukt? For det er ikke alt som absolutt behøver å være flunka nytt.

Det som også er viktig å tenke på er at mye av det som kjøpes er ubrukelig for barnet kort tid etter, enten som følge av barnet vokser, eller at rett og slett barnet har gått lei.

Du finner mye forskjellig barneutstyr på Finn.no. Noen prøver å få overdrevent mye for brukt-utstyret, og disse holder man seg unna (eller i det minste tilbyr en langt lavere pris). Alt over 70 % av nypris er etter min mening for dyrt, selv om det bare er brukt i svært kort tid. Jeg kjøper med andre ord heller noe splitter nytt til tusen kroner, enn det samme brukt til 850 kroner. Det må være mye å spare på å kjøpe brukt!

Ikke bare er det penger å spare på å kjøpe mye brukt, men du kan også selge gjenstander som som barnet ikke har behov for lenger.

For det er massevis av ting som barnet kun bruker i 5-6 måneder – toppen. Barnet vokser naturligvis ut av absolutt alle klær, men også leker kan med fordel selges når barnet har «gått lei». Bruk pengene du får på salg til å kjøpe nye, brukte gjenstander.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *